دیجیتال مارکتینگ شامل تمام تلاش های بازاریابی است که از اینترنت (رایانه و موبایل) استفاده می کنند.
مشاغل از کانال های دیجیتال مانند موتورهای جستجو ، رسانه های اجتماعی ، ایمیل و سایر وب سایت ها برای ارتباط با مشتریان فعلی و احتمالی استفاده می کنند.
دیجیتال مارکتینگ کمک می کند با استفاده از روش های نوین مخاطبان یا مشتریان بیشتری نسبت به آنچه می توانستید داشته باشید.
بازاریابی دیجیتال از نظر تبلیغات سنتی بصرفه تر و به شما امکان می دهد موفقیت را زودتر حس کنید.
بهینه سازی وب سایت شما برای “رتبه بندی” بالاتر در صفحات نتایج موتور جستجو مثل گوگل است و در نتیجه میزان ترافیک وب سایت شما را افزایش می دهد. روش هایی که از سئو بهره می برند شامل وب سایت ها ، وبلاگ ها هستند.
این روش باعث افزایش نام تجاری و محتوای شما در کانال های رسانه های اجتماعی می شود تا آگاهی از برند را افزایش داده ، باعث ایجاد ترافیک و فروش در تجارت شما شود.
تبلیغ محتوا ، تخفیف و رویدادها و همچنین جهت دادن افراد سمت وبسایت مورد استفاده قرار می گیرد.
بازاریابی موبایل ترکیبی از راه های بازاریابی برای ارتباط با مخاطبان از طریق یک دستگاه تلفن همراه استفاده می کند و از طریق این کانال ها منجر به تولید می شود. اینکه از کدام روش استفاده می کنید بستگی به این دارد که خریداران شما در چه زمانی وقت خود را می گذرانند و چه نوع محتوایی را در موبایل خود دنبال می کنند.
ایجاد و ترویج دارایی های محتوا به منظور ایجاد آگاهی از برند ، رشد ترافیک ، تولید برای جذب مشتریان است. کانالهایی که می توانند در استراتژی بازاریابی محتوای شما نقش داشته باشند عبارتند از:
PPC روشی برای هدایت ترافیک به وب سایت شما با پرداخت هزینه ناشر در هر بار کلیک آگهی شما است. رایج ترین Google Ads است که به شما امکان می دهد برای اسلات های برتر در صفحه نتایج موتور جستجوی Google با قیمت “برای هر کلیک” پیوندهایی که قرار می دهید ، پرداخت کنید. نمونه تبلیغات کلیکی:
تبلیغات پولی در فیس بوک
کمپین های تبلیغات توییتر
پیام های اسپانسر شده در LinkedIn