پرش لینک ها

سطل زباله در وردپرس چیست؟ معرفی

سطل زباله در وردپرس چیست؟سطل زباله در وردپرس مانند سطل آشغال در رایانه شما یا سطل زباله در رایانه Macintosh شما است.

کاربرانی که سطح مجاز آنها مناسب است (سرپرستان و ویراستاران) توانایی حذف یک پست ، صفحه و یا نظرات را دارند.

هنگامی که مورد را حذف می کنید ، به پوشه سطل زباله منتقل می شود که برای مدت 30 روز در آن باقی می ماند.

این به شما کاربر اجازه می دهد هر موردی را که ممکن است به طور تصادفی حذف کرده باشید بازیابی کنید.

پس از 30 روز ، مورد به طور خودکار و برای همیشه از پایگاه داده وردپرس شما حذف می شود.

قابلیت حذف سطل زباله در وردپرس 2.9 اضافه شده است تا شانس حذف تصادفی موارد را کاهش دهد.

ارسال یک پست به سطل زباله در وردپرس

برای بازیابی مورد پاک شده ، به صفحه مورد لیست بروید ، به عنوان مثال:

  • ارسال ها → همه پست ها
  • صفحات → همه صفحات
  • نظرات

اگر موردی در سطل زباله وجود داشته باشد ، کاربر پیوندی از صفحه حذف شده ها را با تعداد کنار آن مشاهده می کند:

یافتن پست های حذف شده وردپرس در سطل زباله

با کلیک روی پیوند ، لیست موارد حذف شده نمایش داده می شود.

اگر می خواهید موردی را بازیابی کنید ، به راحتی ماوس خود را به یک مورد بیاورید ، و آن پیوندها را برای حذف دائمی مورد یا بازگرداندن آن نمایش می دهد.

پست های حذف شده را از سطل زباله در وردپرس بازیابی کنید

پیام بگذارید

این وب سایت از کوکی ها برای بهبود تجربه وب شما استفاده می کند.