
CMS چگونه کار می کند؟
بدون CMS ، مجبور به استفاده از زبان های برنامه نویسی مختلف برای ایجاد یک وب سایت هستید. همچنین باید محتوای خود را به صورت دستی در سرور خود بارگذاری کنید. یک وب سایت مدرن از دو قسمت اصلی تشکیل شده است: جلو و عقب. قسمت جلویی بخشی است که بازدیدکنندگان شما در مرورگر مشاهده می کنند پست های وبلاگ ، تصاویر ، فیلم ها ، صفحات درباره و تماس ، فرم خبرنامه ، و غیره. قسمت متنی با یک زبان نشانه گذاری استاندارد به نام HTML نمایش داده می شود ، در حالی که طراحی با CSS و JavaScript . back-end شامل پایگاه داده و عملکرد یک وب سایت است. هر زمان که کاربر یک صفحه وب را درخواست می کند ، محتوا در پایگاه داده ذخیره می شود و از انتهای صفحه به جلو منتقل می شود. قابلیت back-end را می توان به زبان های برنامه نویسی مختلف مانند PHP ، Python ، JavaScript و غیره نوشت. اگر از CMS استفاده می کنید ، دیگر نیازی به نوشتن کد جلو یا عقب نیست. این یک برنامه کاربر پسند است که در مرورگر وب شما اجرا می شود. یک سیستم مدیریت محتوا به شما امکان می دهد از ویرایشگر محتوا برای ایجاد پست ، صفحه ، فروشگاه اینترنتی و فشار دادن آنلاین به تمام محتوای خود استفاده کنید. همچنین می توانید تنظیمات خود را با کمک منوهای کشویی ، کادرهای تأیید و سایر کنترل ها پیکربندی کنید. به عنوان مثال ، نحوه ویرایشگر محتوای وردپرس به شرح زیر است:
پلاگین ها ، قالب ها و برنامه های افزودنی
بیشتر CMS ها به شما امکان می دهند قابلیت های اضافی را به صورت برنامه های افزودنی یا افزونه ها و مضامین به سایت خود اضافه کنید. به طور پیش فرض ، CMS به شما امکان می دهد پست و صفحه ایجاد کنید و ظاهر کلی وب سایت خود را طراحی کنید. ویژگی های اضافی مانند بهینه سازی موتور جستجو ، امنیت ، خبرنامه و فرم های تماس یا گالری های تصویر باید جداگانه نصب شوند. ایده پشت این ساختار این است که هر صاحب وب سایت نیازهای مختلفی دارد و فقط ویژگی های واقعی آنها را می خواهد. برای استفاده از افزونه ها یا افزونه ها نیازی به دانش برنامه نویسی ندارید. معمولاً فقط با چند کلیک می توانید آنها را مستقیماً از CMS نصب کنید. هنوز هم بهتر ، بسیاری از افزونه ها و افزونه ها به صورت رایگان ارائه می شوند ، با این وجود پیشرفته تر ممکن است هزینه داشته باشد. به عنوان مثال ، وردپرس هزاران افزونه رایگان در نسخه رسمی افزونه خود دارد . احتمالاً قبلاً در مورد محبوب ترین افزونه های وردپرس مانند Yoast SEO ، W3 Total Cache ، WooCommerce یا WordFence Security چیزی شنیده اید . همچنین پلاگین هایی وجود دارد که می توانید با آنها سایت خود را با ابزارهای خارجی مانند MailChimp ، Eventbrite و سایت های رسانه های اجتماعی مانند Facebook و Twitter ادغام کنید.CMS محبوب
این روزها می توانید از بین بسیاری از CMS انتخاب کنید. هر یک از آنها نیازهای مختلف کاربر را هدف قرار می دهد ، بنابراین هر کس می تواند یکی از مواردی را که به بهترین وجهی متناسب با نیازهای خود است پیدا کند. در اینجا محبوب ترین سیستم های مدیریت محتوای موجود در بازار وجود دارد.WordPress.org

توجه داشته باشید که در این بخش ما به WordPress.org مراجعه می کنیم ، نه WordPress.com. نمی دانید چطور این دو تفاوت دارند؟ به مقاله ما در مورد تفاوت WordPress.org و WordPress.com مراجعه کنید .
دروپال
دروپال یک CMS حرفه ای است که عمدتا توسط دنیای شرکت ها استفاده می شود. ناسا ، تسلا ، سونی موزیک ، نوکیا و بسیاری از مشاغل برجسته دیگر دروپال را به عنوان سیستم مدیریت محتوای خود انتخاب کردند. سایت های دروپال دارای زمان بارگیری صفحه عالی و امنیت بالایی هستند. دروپال با ماژول های داخلی ساخته می شود که خارج از جعبه کار می کنند و به طور یکپارچه با بسیاری از ابزارهای تجزیه و تحلیل ، بازاریابی و تجارت الکترونیکی محبوب محبوب می شوند. آیا می خواهید با دروپال وب سایتی ایجاد کنید؟ برای شروع به آموزش دروپال ما مراجعه کنید .
پرستاشاپ
PrestaShop یک سیستم مدیریت محتوا است که به طور فزاینده ای برای اداره فروشگاه های آنلاین محبوب است. در حال حاضر توسط حدود 270،000 بازرگان در سراسر جهان استفاده می شود. PrestaShop یک راه حل عالی برای مشاغل تجارت الکترونیک کوچک و متوسط است. به شما امکان می دهد فروشگاه اینترنتی خود را به سرعت راه اندازی کنید ، طراحی آن را سفارشی کنید و محصولات را بارگذاری کنید. پرستاشاپ تأکید زیادی بر انطباق با قانون دارد. بسته به مکان می توانید مالیات را پیکربندی کنید ، روند پرداخت خود را مطابق با قوانین محلی و موارد دیگر انجام دهید.
Magento
Magento یک پلت فرم محبوب تجارت الکترونیکی است که توسط شرکت هایی مانند سامسونگ ، نایک و فورد مورد استفاده قرار می گیرد. به شما امکان می دهد یک فروشگاه آنلاین پیچیده با انواع ویژگی های تجارت الکترونیکی ایجاد کنید. می توانید صفحات حرفه ای تولید و تحویل کالا ، مدیریت موجودی کالا ، سفارشات و ارسال کالا و موارد دیگر را ایجاد کنید. با Magento همچنین می توانید کوپن ، صفحات فرود ، کمپین های فروش و فروش متقابل را به فروشگاه آنلاین خود اضافه کنید.
جوانب مثبت و منفی استفاده از CMS
سیستم مدیریت محتوا برای بسیاری از دارندگان وب سایت یک گزینه ایده آل است ، با این حال می تواند با برخی از نکات منفی همراه باشد. در اینجا مهمترین جوانب مثبت و منفی استفاده از CMS آورده شده است. مزایا:-
استفاده از CMS به دانش برنامه نویسی نیاز ندارد.
-
به راحتی می توانید هم CMS و هم مضامین ، پلاگین ها و برنامه های افزودنی مربوطه را نصب و به روز کنید.
-
شما می توانید از صدها یا هزاران موضوع از پیش طراحی شده را انتخاب کنید.
-
می توانید با استفاده از افزونه ها یا افزونه ها ، ویژگی های اضافی مانند سئو ، امنیت ، خبرنامه ها ، دکمه های شبکه های اجتماعی و فروشگاه های اینترنتی اضافه کنید.
-
CMS با ویژگی های مدیریت کاربر ارائه می شود. می توانید به سرعت نقش های مختلف کاربر مانند مشترک ، نویسنده ، ویرایشگر و مدیر را تنظیم کنید.
-
اکثر CMS ها جامعه بزرگی در اطراف خود دارند ، از جمله انجمن های پشتیبانی ، گپ های آنلاین ، گروه های ملاقات و موارد دیگر.
-
CMS کاملاً مستند است. شما به اسناد آنلاین ، صفحات سوالات متداول ، توضیحات موضوع و پلاگین ، آموزشها و ویدئوها دسترسی دارید.
-
بیشتر CMS ها بصورت رایگان ارائه می شوند ، بنابراین فقط باید هزینه دامنه و میزبانی وب را پرداخت کنید.
-
تم های از قبل طراحی شده گاهی اوقات برش کوکی به نظر می رسند. اگرچه موضوعات قابل تنظیم هستند اگر یکی از موارد محبوب را انتخاب کنید ، ممکن است به بسیاری از سایتهای دیگر با طراحی مشابه برخورد کنید.
-
CMS از انعطاف پذیری کمتری نسبت به وب سایت های رمزگذاری شده دستی برخوردار است. اگر به یک ویژگی منحصر به فرد نیاز دارید ، ممکن است مجبور شوید یک برنامه نویس را برای پیاده سازی آن استخدام کنید.
-
وب سایتهایی که از CMS محبوب استفاده می کنند بیشتر مورد هکرها قرار می گیرند. با این وجود می توان با استفاده از یک افزونه امنیتی خطرات امنیتی را بسیار کاهش داد.
-
CMS می تواند سرعت وب سایت ها را کم کند. صفحات معمولاً به سرعت وب سایت های رمزگذاری شده بارگیری نمی شوند. در بیشتر موارد ، برای بهبود زمان بارگذاری صفحه ، باید از افزونه ها و افزونه های اضافی استفاده کنید.
چگونه CMS مناسب انتخاب کنیم
هنگام انتخاب CMS ، باید موارد زیادی را در نظر بگیرید. CMS که برای یک وب سایت عالی کار می کند ممکن است برای وب سایت دیگری عملکرد خوبی نداشته باشد. گوش دادن به تجربه دیگران همیشه مفید است اما همچنین باید قبل از انتخاب نیازهای خود را ارزیابی کنید. در اینجا مهمترین سوالاتی وجود دارد که باید پاسخ دهید:-
به چه نوع وب سایتی نیاز دارید؟ برای فروشگاه الکترونیکی ، CMS تجارت الکترونیکی مانند WooCommerce یا Magento را انتخاب کنید. برای یک وبلاگ یا سایت مشاغل کوچک ، وردپرس می تواند یک انتخاب ایده آل باشد. برای یک سایت شرکتی برای یک تجارت متوسط ، می توانید دروپال را نیز در نظر بگیرید.
-
چه نوع طرحی را می خواهید؟ قبل از انتخاب CMS ، نگاهی به نحوه نمایش قالب آنها بیندازید. آیا آنها تمی دارند که بتوانید برای وب سایت خود تصور کنید؟
-
به چه نوع ویژگی های کاربردی نیاز دارید؟ بررسی کنید آیا CMS دارای پلاگین یا افزونه برای همه مواردی است که شما نیاز دارید ، از جمله امنیت ، حافظه پنهان ، بازاریابی ، اشتراک شبکه های اجتماعی ، تبلیغات و سئو.
-
چقدر می توانید در وب سایت خود هزینه کنید؟ شما باید هزینه دامنه و میزبانی وب را پرداخت کنید. اگرچه بیشتر افزونه ها ، افزونه ها و مضامین رایگان هستند ، اما برخی از پیشرفته ترین ها با برچسب قیمت ارائه می شوند. هزینه کلی که هر ساله باید بپردازید را محاسبه کنید.
-
آیا در آینده نیاز اضافی خواهید داشت؟ به عنوان مثال ، اگر قصد ایجاد نمونه کارهای آنلاین را دارید ، CMS را انتخاب کنید که انتخاب مناسبی از پلاگین های نمونه کارها داشته باشد.